SAMPEK TUWEK ( DENNY CAKNAN ) - Lirik Lagu Jowo

Iklan Semua Halaman

SAMPEK TUWEK ( DENNY CAKNAN ) - Lirik Lagu Jowo

Admin
Selasa, 12 Mei 2020
Seneng-seneng bareng, susah-susah bareng
Nyanding sliramu, sayang sliramu
Wes tak angen-angen we bakal dadi jodoku
Wes tak angen-angen kowe dadi pilihanku

Tenang, rasah sepaneng tenang
Aku wes seneng
Rene, rangkulen aku tak nggo sangu turuku
Mbesok miliho dino kowe tak lamar

Rasah nduwe roso, aku ninggalno
Awak'e dewe wes dadi siji

Sampek tuwek we ra bakal tak culno
Masio wes ra wancine
Sayang-sayangan neng kene
Siji-siji ne wong seng gawe ayeme ati
Gawe urepku seneng, mesem saben bengi